Home/Appartementen
Appartementen 2017-11-22T12:40:57+00:00

San Damiano & Sint Franciscus

Het complex bestaat uit 54 luxueuze appartementen in twee geschakelde gebouwen met liften. San Damiano (2004) grenst aan een overdekt atrium dat dienst doet als ontmoetingsruimte en bestaat uit 30 appartementen verdeeld over 2 woonlagen. Sint Franciscus (2011) biedt het merendeel van de algemene ruimten en voorzieningen en bestaat uit 24 appartementen verdeeld over 3 woonlagen.

Het terrein

Het gehele complex is omsloten door een fraai aangelegde tuin, een ruime parkeergelegenheid, fietsenstalling en een zonneterras. Het totale terrein heeft een oppervlakte van circa 2 hectare. 

Gastvrijheid, veiligheid, service en zorg zijn de kernwoorden van wonen in Alverna
Er is een algemene entree met een centrale receptie en ontvangst. Daarnaast is er een restaurant, een kapper en een kapel beschikbaar.  Het niveau van service en zorgwens kunt u zelf bepalen. Hiervoor verwijzen wij u naar de informatie van de Zorgspecialist.

Beschikbaarheid
Op dit moment zijn er 3 appartementen beschikbaar, voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.mooijekindvleut.nl Wanneer u belangstelling heeft voor een van de appartementen leiden wij u graag door het complex en informeren wij u verder over alle relevante informatie. Bellen kan natuurlijk ook 023-8000 200

Appartementen Sint Franciscus

Dit deel van het complex is gebouwd in 2011 en beschikt over meerdere voorzieningen zoals een restaurant, een kapper, een lift en een kapel. De grootte van deze 3-kamerappartementen liggen circa tussen 80 en 90m2 en kijken uit richting het bos of over de gezamenlijke tuin. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen berging, lichte woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Tevens beschikken al deze appartementen over een overdekt balkon waar u heerlijk van het prachtige uitzicht kan genieten.

3-kamer appartement met 2 slaapkamers

Appartementen San Damiano

De appartementen die in San Damiano liggen zijn bereikbaar via het prachtige en lichte Atrium. Dit Atrium fungeert als ontmoetingsplaats waar diverse activiteiten kunnen worden georganiseerd. De grootte van deze 3-kamer appartementen ligt tussen circa 70 en 80m2 en zijn gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. De bovenste twee verdiepingen zijn bereikbaar middels een lift. Alle appartementen beschikken over een riante woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een overdekt balkon of terras met uitzicht over de tuin en weiland.

3-kamer appartement met 2 slaapkamers